Seili Osprey 2017

Tämä aihe sisältää 105 vastaukset, 11 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Beata 4 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #20495

  Katja_admin
  Ylläpitäjä

  Tervetuloa uudistuneelle keskustelufoorumille! Aloita vuoden 2017 sääksikamerakeskustelu tästä. Ennen kommentointia tutustuthan foorumin sääntöihin.

  Welcome to our renewed discussion forum! Please begin your 2017 posts related to Seili ospreys here. Before posting, please review forum rules.

 • #20859

  Kari Mattila
  Ylläpitäjä

  Myrsky

  Seilissä tulee räntää ja myrskyää.

 • #21047

  linnunaivo
  Tutor

  Oli mukavia juttuja kotkista sillä entisellä voorumilla. Toivottavasti edelleen saa niistäkin jutskailla. Munia sielläJuliet ja Romeo hautoo vielä, koska mahtaa rääpäleitä ilmestyä 😛

  • #21069

   Joonas
   Tutor

   Linnunaivo – tämä on vastaus 28.11.2017 kello 20:55 esittämääsi kysymykseesi / toiveeseesi. Foorumin säännöt löytyvät aiheesta FOORUMIN SÄÄNNÖT. Alla on lainaus näistä foorumin ylläpitäjäjien kirjoittamista säännöistä.

   ”Tämä foorumi on varattu Seilin saaren sääksipesää, Saaristomeri.utu.fi sivustolla olevia seuranta-asemia ja niihin liittyviä aiheita koskevaan keskusteluun. Pidäthän aihepiirin ulkopuolisen keskustelun (sis. kommentit, kuvat, videot, linkit yms.) minimissään ja pitäydyt aihepiirissä. Muita pesä- ja livekameroita koskevaa keskustelua voit jatkaa tähän paremmin soveltuvilla foorumeilla (esim. luotio.fi) tai yksityisviesteillä.”

   • tätä vastausta muokkasi 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Joonas.
  • #21088

   linnunaivo
   Tutor

   ok, siirryn luotioon, pitäkää tunkkinne 😉

 • #21049

  Heikki
  Tutor

  Aamuhämärää pesällä vielä.

 • #21051

  Heikki
  Tutor

  Kokeilua.

 • #21095

  Helenna
  Tutor

  No niin, nyt meillä on hieno keskustelufoorumi ja asiallinen. Kiitos ylläpidolle. 👍

  Hei Marita, luehan foorumin käyttöohjeet: siellä opastetaan kuvien laitto hyvin.

  • tätä vastausta muokkasi 5 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Helenna.
 • #21103

  Helenna
  Tutor

  Varmasti keskustelu vilkastuu, kun sääkset saapuvat keväällä Seilin pesälle. Mielenkiintoista ketkä ovat ne sääkset, jotka  siellä sitten alkavat pesiä yhdessä.

 • #21116

  Miksi tämä on tehty näin vaikeaksi, monen klikkauksen alle? Ei tämä ole hieno, tämä on liian vaikea enkä ollenkaan ihmettelisi jos seuraisi keskustelijakato. Itselleni tämä ei ole ollut enää aikoihin mikään sellainen, missä tekisi mieli keskustella ja nyt kun on tullut näin tiukat säännöt, no, ei tämä ole enää kivaa.

  • #21121

   Katja_admin
   Ylläpitäjä

   Hei Merja ja muut, kiitos paljon palautteistanne.

   Avaan tähän vielä syitä miksi muutoksiin on päädytty. Sivustomme on tarkoituksena on yhdistää Seilin ja Saaristomeren automaattisten seuranta-asemien ja pesäkameran tietoja, tämän vuoksi haluamme tarjota kävijöille mahdollisuuden keskustella useista eri Saaristomereen liittyvistä aiheista. Jotta keskustelua olisi helppo seurata, erityisesti kesäaikaan kun keskustelijoita on paljon, oli foorumi paras vaihtoehto. Aiemmasta poiketen, päätimme uudistuksen yhteydessä luoda foorumille yhteiset pelisäännöt. Näin meidän on helpompi valvoa, että foorumi pysyy kaikille mukava ja asiallisena keskustelupaikkana. Säännöt ovat samanlaiset kuin monilla muilla foorumeilla ja keskustelupalstoilla ja perustuvat yleiseen netikettiin.

   Lintujen osalta rajasimme keskustelun selkeyden vuoksi Seilin sääksikameraan. Ymmärrämme, että keskustelijat seuraavat myös muita pesäkameroita ja lähettäisivät niihin liittyen mielellään myös viestejä. Rajaukseen päädyttiin, koska olemme saaneet paljon palautetta, että keskustelun rönsyämisen vuoksi vaikea seurata. Olemme kuitenkin avoimia muutoksille ja voimme tarvittaessa harkita uusien aiheiden avaamista mikäli enemmistö niin toivoo.

   Mikäli koette foorumin kanssa teknisiä ongelmia, kuulemme niistä mielellään ota yhtettä-kaavakkeen kautta, autamme mielellämme. Muistuttaisin myös ,että sivustoon ja foorumiin liittyvää keskustelua voi käydä myös Saaristomeri.utu.fi aiheen alla. Rakentava palaute auttaa meitä tekemään sivusta paremman.

  • #21124

   linnunaivo
   Tutor

   Kannatan sitä, että muistakin tipusista voisi keskustella. Voisiko keskustelussa olla osio ”sekalaista” tai ”sana on vapaa”, jossa saisi keskustella vähän asian vierestäkin. Tämmöistähän harrastetaan muillakin keskustelupalstoilla. Ymmärrän, jos haluatte rajata keskustelua, mutta tähän aikaan ei pesällänne taida paljoa tapahtua… 😛

   Sinällään en pidä tätä keskustelualustaa erityisen vaikeana, erilainen on aina erilainen ja vaatii totuttelua.

  • #21126

   linnunaivo
   Tutor

   …anteeksi, tämä unohtui äskeisestä. Joskus keskustelupalstoilla on myös osio teknistä harjoittelua varten, saa yrittää laittaa kuvia esille tms. pientä testiä. Ettei tarvitse heti nolata itseään oikeassa keskustelussa 🙂 Myös kehitysehdotukset ylläpidolle voisi jonnekin eri paikkaan ohjata. Esimerkiksi nämä minun kaksi viestiäni menisivät kehitysehdotuksiin, mutta laitan paremman puutteessa nyt tähän.

  • #21168

   Helenna
   Tutor

   Onhan täällä esikatselu (preview), joka aukeaa viestiä kirjoittaessa alapuolelle. Omia viestejä pääsee myös muokkaamaan. Ei siis tarvitse nolata itseään.

   Katja_admin sanoi yllä:
   ”Mikäli koette foorumin kanssa teknisiä ongelmia, kuulemme niistä mielellään ota yhtettä-kaavakkeen kautta, autamme mielellämme.”
   Sinne voi ohjata ne ehdotukset.

  • #21212

   linnunaivo
   Tutor

   Oikeassa olet Helenna. Silti näyttää tuossa alempana pientä harjoittelua tapahtuvan… 😀 Jos jokin ominaisuus muuttuu, niin ei sitä heti hoksaa käyttää oikein. En tarkoita, että se minua haittaisi 🙂

  • #21224

   Helenna
   Tutor

   Niin, kun se muokkaa-painike oli vaan hetken toiminnassa, en ehtinyt sen puitteissa korjata.

  • #21132

   kunkku65
   Tutor

   Varmasti palsta tulee hiljenemään entisestä,liekö se sitten ollut tarkoituskin kun keskusteluvalikoima rajattiin ainoastaan sääskiin eikä vakikävijät saa enään muista esim.kotkista kirjoittaa ja seurata porukassa niiden elämää,mielipiteitähän vaihdettiin innokkaasti ja ikäimisetnkin oli kiva käydä täälä.

   • tätä vastausta muokkasi 5 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Katja_admin.
  • #21136

   Katja_admin
   Ylläpitäjä

   Kiitos viesteistä, harkitsemme näkemyksiänne. Pidetäänhän keskustelu kuitenkin asiallisena ja ei mennä henkilökohtaisuuksiin vaikka asioista oltaisiin eri mieltä, kiitos.

 • #21138

  Beata
  Tutor

  HEI KAIKILLE!

  No nyt(kö) ollaan samalla pesällä??

   

 • #21140

  Beata
  Tutor

  • Tätä vastausta muokkasi 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Beata. Syy: Tämä oli kokeilu ekaan kuvaani palstalla
 • #21148

  Beata
  Tutor

  Tässä  pikkuhiljaa valmista tulee minunkin kohdalla,,,  Tältä näytti SAARISTOMEREN näkymä hetki sitten..

  KIITOS YLLÄPIDOLLE ”TUHANSISTA” NEUVOISTA!! 🤗

  Liitteet:
 • #21155

  Beata
  Tutor

  Nyt taisi sormi ”käydä” väärällä nappulalla, pitäisi levittää ensi…

  Edellisen kuvan saa klikkaamalla isoksi.

 • #21160

  Harmi että en voi nähdä enää sääksikameraa, sen esittäminen kun on estetty tällä sivustolla. Pitäs mennä Tuubiin ja siellä se kuva on niin pieni että ei kannata.

  • #21166

   Katja_admin
   Ylläpitäjä

   Siirrämme livekuvaa Saaristomeren tutkimuslaitoksen omalle youtube kanavalle ja yhteyksissä saattaa esiintyä hetkellisiä häiriöitä tällä sivustolla, tilannetta korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

 • #21170

  Beata
  Tutor

  Taas ollaan Nauvosta tultu Seiliin vierailemaan.. Eipä ollut pöytä katettuna, jospa vaikka maston juuresta löytyisi…

   

  Liitteet:
 • #21175

  Beata
  Tutor

  Klikkaamalla kuva tulee normaalikokoiseksi..  Jokin toiminto on jäänyt väliin.

  Jos jotakuta kiinnosta, hän saapui kesällä 2017.

Aiheeseen ‘Seili Osprey 2017’ ei voi kirjoittaa uusia vastauksia.