FOORUMIN SÄÄNNÖT

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Katja_admin 6 kuukautta, 1 viikko sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #20107

  Katja_admin
  Ylläpitäjä

  Tervetuloa Saaristomeri.utu.fi sivuston foorumiin! Haluamme tarjota mukavan keskusteluympäristön foorumillamme ja tästä johtuen olemme luoneet sille oheiset säännöt ja ohjeet, jotka pyydämme lukemaan ennen kuin osallistut keskusteluun.

  Keskustelupalstaa voi lukea kuka tahansa, mutta kirjoittaminen palstalle vaatii rekisteröitymisen. Lähettämällä viestin tälle keskustelupalstalle hyväksyt sen säännöt ja sitoudut toimimaan niiden mukaan. Ylläpidolla on oikeus poistaa kaikki epäasialliset ja asiaankuulumattomat viestit.

  Varaamme oikeuden muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme informoidaksemme sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska Saaristomeri.utu.fi foorumin käyttö vaatii, että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

  Kiitos mielenkiinnosta ja yhteistyöstä!

  Foorumi avattiin marraskuussa 2017.


  Foorumin säännöt ja ohjeet:

  1. Aihealueet
  • Foorumilla on jokaiselle aihepiirille luotu oma aihepiirinsä. Pidäthän aihepiirin sisällä ulkopuolisen keskustelun (sis. kommentit, kuvat, videot, linkit yms.) minimissään ja pitäydyt aihepiirissä. Ylläpito siivoaa ja voi erikseen ilmoittamatta siirtää tarpeen tullen viestejä oikeiden aihepiirien alle.
  • Muita pesäkameroita koskevaa keskustelua voit jatkaa tähän varattujen aihepiirien alla. Hiekkalaatikossa voi harjoitella viestien lähettämistä. Ylläpidolle voi lähettää terveisiä taas Saaristomeri.utu.fi aiheen alla.
  • Huom. Foorumilla julkaistaan kuvia luonnontilaisilta pesiltä, joissa voi tapahtua mitä tahansa. Osa materiaalista voi siten järkyttää herkimpiä katsojia.
  1. Käytöstavat, kunnioitus ja suvaitsevaisuus
  • Kunnioita toista keskustelunjäsentä ja hänen mielipidettään, vaikka olisitkin asiasta eri mieltä. Hyvän keskustelupalstan perusta on kohteliaisuus ja hyvät käytöstavat. Muista, että foorumia käyttävät ja lukevat kaikenikäiset katsojat.
  • Keskustelupalstan jäsenen tulee noudattaa Suomen lakia ja muita säännöksiä. Käyttäjät sitoutuvat olemaan käyttämättä palvelua sellaisen sisällön lähettämiseen, joka on halventavaa, loukkaavaa, vihamielistä, uhkaavaa, roskapostia tai roskapostin kaltaista, sisältää mainontaa, muiden henkilökohtaisia tietoja, rikkoo tekijänoikeuksia, rohkaisee laittomaan toimintaan tai rikkoo muutoin mitään lakeja. 
  • Jos palstan jäsen rikkoo mitään tämän pykälän kohtaa, raukeaa hänen käyttöoikeutensa keskustelupalstaan –> Ylläpitäjät sulkevat käyttäjän tilanteesta riippuen väliaikaisesti tai pysyvästi keskustelupalstalta ja tarvittaessa muokkaavat tai poistavat epäsopivan materiaalin.
  1. Tekijänoikeudet
  • Älä laita sivustolle aineistoa, joihin sinulla ei ole oikeuksia. Mainitse tarvittaessa tietojen lähde, jos se ei ole omaasi.
  1. Ylläpidon rooli
  • Foorumia ylläpitää Saaristomeren tutkimuslaitoksen henkilökunta muiden työtehtäviensä ohessa ja salliessa, mistä johtuen asioihin reagoidaan joskus viiveellä. Ylläpito käy kuitenkin säännöllisesti läpi keskustelupalstalle lähetettyjä viestejä. Kaikki sisältö, jonka lähetät tai lataat, on ylläpidon tarkasteltavissa. Mitään tietoja ei välitetä eteenpäin kolmansille osapuolille.
  • Sivuston ylläpitäjät huolehtivat sivuston ja keskustelupalstan toimivuudesta, vastaavat kysymyksiisi, ratkaisevat kanssasi sivustoon liittyviä ongelmia ja varmistavat, että sinua ja muita keskustelupalstan jäseniä kohdellaan asiallisesti. Vastineeksi pyydämme, että kunnioitat ja noudatat keskustelupalstan sääntöjä sekä ylläpidon päätöksiä.
  • Jos olet erimieltä sivuston linjauksista tai päätöksistä tai haluat lähettää toivomuksia esimerkiksi siitä mitä haluaisit foorumille lisättävän, voit milloin tahansa lähettää yksityisviestiä ylläpidolle Ota yhteyttä-kaavakkeen kautta. Vastaamme mahdollisimman pian.

  Kiitos,

    ~ Foorumin ylläpito

Aiheeseen ‘FOORUMIN SÄÄNNÖT’ ei voi kirjoittaa uusia vastauksia.