Keskustelu

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Kirjoita

Keskustelua

 1. Ser ut som ett av äggen är kläckta, ett kvar som ruvas. Detta är helt fantastiskt att kunna få uppleva på detta sätt.

  Tackar så mycket för detta och tack till er som jobbar och ser till att det funkar.

  -Roger-

 2. Gabriel-Robez Roland

  anteeksi SÄÄKSI ranskaksi on : BALBUZARD

 3. Gabriel-Robez Roland

  Bonjour, Olen seurannut monta vuottaa Ranskasta käsiin webkamera ja linnun (balbuzrds…) elämä ja kehitystä .Seuran nyt Nizzasta käsiin. Kiitos teille, vesialueen kuvaa on tästä palvelusta mukava seurata

  • Bonjour! C’est très intéressant de suivre la vie des balbuzards. Il y a aussi un camera web (?) sur les balbuzards en Estonie – chercher avec google le mot est ”kalakotkas” . Deux cameras très bien posés en temps réel, en plus le son. Si vous ne pouvez pas connecter avec ce mot, je passe l’adresse de la page web.

 4. Tackar, bra jobbat.
  Undrar om det är Havsörnar som häckar där i skärgården.

 5. Leena Kaijala

  Kiitos kameran vian löytäjille ja korjaajille. Selkä lintuja että vesialueen kuvaa on tästä palvelusta mukava seurata.

 6. Hieno homma, Kari ja tiimi! Kiitos!

 7. Sääksikameran antennivastaanotin saatiin korjattua/suunnattua ja kaikki näyttäisi nyt toimivan. Pahoittelut katkoksesta.
  – Ylläpito / oiwa –

 8. onneks ei olekaan ukkonen räiskäyttänyt salamalla kameraan (info yhteyskatkosta iltapäivällä ☻) – tässä iltakymmenen tienoilla näyttää taivas seljenneen,aika märän näkösiä pilviä nousi vielä illansuussa http://aijaa.com/SzgWTY
  rauhallisen oloinen ilta hautojalla Seilissä ja niin näytti olevan sääksisäätön kamerapesälläkin

  • Juu, onneksi ei koko kamera mennyt. Voi toki olla, että jonnekkin lähelle on lyönyt. Jokin oli kamerasta/yhteydestä sähköt vienyt. Saatiin systeemit ylös, mutta hivenen on vielä yhteyskatkosta. Tutkitaan tilannetta. 🙂

 9. Pirjo Porenne

  Hei Ida, kiitos tuhannesti linkistäsi, se oli juuri mitä kaipasin. Missasin jotenkin viime syksynä kaikki ne silloin seuraamani keskustelut eri maiden sääksenpesistä. No, nyt niitä on taas kiva seurata. Toivottavasti ei tulee liikaa draamaa, herkkä sydämeni ei kestäisi. Kiitos vielä kerran, Ida!

 10. Heippa!Kaikki mielenkiintoiset lintu+muut WEB-kameralinkit löydät osoitteesta http://www.luotio.fi/forum/
  *Kiitos ylläpidolle uudistuksista ja rekisteröitymis”pakosta” :), jospa se ohjaisi keskustelijoita myös täällä ”ylläpitämään” mielenkiintoista ja silmiä avaavaa keskustelua näistä upeista linnuista ja sen aihepiirin ympäriltä luonnon ihmeellisyydestä. 🙂

 11. Pirjo Porenne

  Marjapee. tuo ensimmäinen linkkisi on Hailuodon pesältä, jossa ei ole toistaiseksi tapahtunut yhtään mitään. Onkohan se hylätty kokonaan? Toinen linkki näyttää minulle ihan tuntematonta pesää. Oiwa: eenet.ee/kalakotkas 2 jne. on oikea pesä, eli Piretin ja Madisin vanha pesä. Siellä hautoo parhaillaan kyllä sääksi, mutta antamasi linkki on vironkieliseen keskusteluryhmään ja kyseessä vanha keskustelu viime vuodelta. En löydä enää suomenkielistä keskusteluryhmää enkä siis tiedä, onko tuo hautova sääksi Piret vai joku muu.

 12. Pirjo Porenne

  Hei, tietääkö kukaan mahdollisesti mitään Viron eli Piretin ja Madisin pesästä? En löydä sinne enää kuten en muuallekaan paitsi tänne Seiliin, jota olen seurannut jo vuosia.

 13. Tervehdys Seiliin, hieno juttu että onkin mahdollisuus tämän sääksenpesän seuraamiseen, on nääs jo viides peräkkäinen pesintäkausi Tildalla ja Vasurilla hyvällä mallilla.
  Kaksi munaa taitaa olla hautovan emon huomassa, iltapäivän poutaa mut vielä viileää puuskatuulta.
  Tilda leijailee vastatuuleen haudontahommiin http://aijaa.com/Y8UO11
  Kiitokset vielä tästä olevasta sivustosta kameranäkymineen, tulevaa jännäten.

 14. Kari Mattila

  Oiwa on ihan oikeassa. Merivesipumpun huoltoa & uusimista menossa. Toivon mukaan poistamme lautan parin viikon sisällä ja pumppu tulisi kuntoon.

 15. Jos en ihan väärässä ole, niin se on ns. ankkuroitu lautta, jonka päällä huolletaan tuossa kohtaa olevaa merivesipumppuamme.

 16. Sitä möhkälettä minäkin olen ihmetellyt. Eilen näkyi, aamulla ei ja nyt taas näkyy.

 17. Mikähän tuo möhkäle taustan saarten välissä on? Ei sitä ainakaan maaliskuussa näkynyt:
  https://www.youtube.com/watch?v=ctsTcL45hj0

 18. Hienoa maisemaa Sääksi saa katsella.

 19. Ser ut att vara en fin dag där ute, dessutom verkar felet vara avhjälpt.
  Bra jobbat!

 20. Sää ainakin suosii tänään sääksiystäviämme. 🙂