Keskustelu

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Kirjoita

Keskustelua

 1. Ite katoin samaa.. Näinkö oikein ettei oo rengasta?

 2. Hei,uusi naaras ainakin Viro1.pesällä!

 3. Huomenna jo kolme munaa…..

 4. Hyvin munat näkyvissä 🙂

 5. Arvatkaas keitä tämä kuva esittelee! Niitä, joihin on tarttunut myös tuo samainen muotivillitys. He ovat kuitenkin ihan ”säädyllinen” ihana pari.

 6. Aamusella Viro 2. pesällä…Mistähän ilmansuunnasta pitäis laskeutua.. Usealla pesällä on tänä kevään tällainen kahden kerroksen väkeä -käytäntö- otettu käyttöön, muotihan leviää yleensä kulovalkean tavoin?

 7. Olisko yhtään parempi näköyhteys, jos ei, niin pitää katsoa kun aurinko hieman siirtyy. Onhan tuossa tuo pitkä keppi edessä ja Vasurikin pöllytti pesän lämmikkeitä ollessaan hautomassa.

 8. Huomenta kaikille! 😀 Onpa kaunis aamu jälleen, sitä lämpöä vielä tarvittais, mutta koitetaan pärjäillä näillä mitä on annettu… Jännittää nyt jo, josko näkis munat pesässä, minulla on sellainen käsitys, että Maritan kuvassa aurinko paistaa väärästä suunnasta.

 9. Huomenta,pesä on niin syvä,kun vuoron vaihto saapui yritin tirkistää mutta kun ei näy…

 10. Laitan pienen kuvakollaasin päivän ihanista tapahtumista. Vasuri haki kalaa Tilldalle, aisti , jotta jotain suurta on tapahtumassa … Tilda levollisena pesällä, kunnes hieman hämmentyneenä, nouse

  • mahtavaa, usein Vasuri on kohta tullut Tildan viereen kykkimään jotta onsk sulla siellä jotain tuoretta nähtävää 😉 ja varsinkin poikasen kuoriuduttua isäntä kiertää pesää kuin kuumaa voisilmää – Tilda siinä sitten harkitsee joko sitä tohtisi vae eikö, joskus on tuupannu nokallaan uteliasta etäämmälle siitä kurkkimasta

 11. Hei vaan, siellä iltahämärässä Seilin mamma hautoo kahta munaansa, rauhallisen oloisena. Olipas mukavia uutisia täällä. Ja Vasuri näyttänyt oikein huolenpitoa , niin sitä pitää. Yhteispelillä se sujuu, mun mielestä siinä tämän parin salaisuus … ja varmaan monen muunkin.

  • 😀 Villat hei! Olin piktään pöllöpesälläsi, kova oli kolina ja tohina! Jos sinua kiinnostaa seurata pesän elot ja yllättyä näkemestäsi. Pöllöt saalistaa pimeässä, jote seurattavaa riittää!!! Emokin lähtee pesästä liikkeelle.

 12. Sitä Se levottomuuksien päivä Seilissä tiesi!Kaksi…

 13. Heikki! Pesälläsi on sääksi!

 14. Oi, katsokaatte vielä toinenkin kuva! 😛

 15. Tildalla ja Vasurilla on kaksi munaa! 😀

 16. Satakunnassakin on pesäkamera, välillä vilkastava tulisko sinne asukkia.
  https://www.youtube.com/watch?v=4GZ7Pg5KLFc

 17. Hei,on sen verran rauhaton Tilda..tulisiko lisää..