Keskustelu

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Kirjoita

Keskustelua

 1. No nyt sain kuvan kun Nestori on piilossa oikealla laidalla!

 2. Hieno kuva Marita. Kiitos. Kyllä siinä saa miettiä monta kertaa ennenkuin uskaltaa tulla pesään. Nyt tiedän mihinkä poikaset katoaa kun häipyvät pesältä.

 3. No nyt löysin Paltamon koko pesästä kuvan sääksisäätiön sivuilta.Onhan toi aika korkea kun tonne eilen lensivät vuorottain,ei sieltä varmaan heti uskalla tulla alas…

 4. Viro2.pesällä vielä Irmakin kalan sieppauksessa..

 5. Ja sitten kysyy Pirkolta: Näit sä?

 6. Nyt tietäjät, SEILIN nuoriso, kumpi on kumpi?? Mielestäni kuva on tosi hyvä.

 7. Eilen taisivat molemmat lentää siihen aisapuuhun,tänään on ollut kovaa harjoitusta mutta pesällä pysyvät!

 8. Nestori tässä päiväjumpalla….

 9. Paltamossa aamupäiväkala….🐟 ja kyllä maistuu…

 10. Mistä ihmeestä Vasuri noita kaloja kalastaa,koot on kyllä mahtavia!

 11. ……MARITA!!!…. 😜 Tässä SE ”aisapuu” 😅 Näkyy todella hienosti.
  — linssilude, olitko sinä joka ihmettelit niitä …raameja… joista Marita kirjoitti??😀
  Minusta vallan hienot

 12. Se minustakin oli outoa.

 13. Paltamossa syödään märällä pesällä. Toinen yö ja toinen katselee. En ole nähnyt näitä paltamolaisia riitelevinä – mitenkähän kalanjako tapahtuu? Isoksi ovat kasvaneet, kauniita lintuja. Katselin aamuyöstä joskus neljän jälkeen, kun poikaset odottelivat märän oloisina ruokaa pesällä. Pahin myräkkä taisi mennä vähän Paltamon ohi eikä isompia sateita ole tänään enää luvassa.

 14. Jatkoa tuohon edelliseeen.Tarkoitan että Marita Salminen kirjoitti, ei Beata. Kyllä tosiaan täällä saisi olla poistonappi jolla omat kirjoitukset saisi poistettua ja korjattua.

 15. Minusta se oli outoa ettei saaristomeren keskustelupalstalle (kirjautuneelle sivulle ) tullut mitään. Kirjoitus oli vain etusivulla. Taisi olla ukkosen aiheuttama tekninen häiriö. Näin Beatan kirjoituksen myöhemmin ja oletan että hän näki myös Marita Salmisen kirjoituksen. Hän kirjoitti, että hän on todellakin olemassa eikä hän voi seurata kaikkea.Hän jatkoi että tuo oli suorastaan panettelua. Reagoin siihen,( että mitä pahaa tuossa kuvassa oli.) Sillä kysyin” Mitä tarkoitat Marita” johon hän vastasi googleta meitä on todellakin paljon.

 16. Paltamo saannut yllinkyllin kalaa ja poikaset nauttivat kylläisyyden olosta!

 17. Tajusin sen myöhemmin ja lopetin kirjoittelun.

 18. Laitan tämän kuvan uudelleen. Minusta tämä kuva on niin söpö. Pirkolla pitsireunainen kellohame ja korut nilkoissa….kun kellohame heilahtaa……..Nautitaan

 19. Hei Marita! Varmaan ukkonen vaikutti, laitoin kuvan ”Pirkon tanssihameesta”. Sen jälkeen alkoi tulla jotenkin kitkerän tuntuista tekstiä. En oikein ymmärtänyt mistä oli kyse. Beata varmaan näki myös kirjoituksen. Käsitin myöhemmin, että kyseessä oli sinun kaimasi niin etunimen ja sukunimen osalta. Luulin sinun kirjoittavan, ihmettelinkin vähän miten kuva ja teksti kuuluvat yhteen. onneksi selvisi lopussa.