Verkkosivustouudistus lähenee loppuaan

Sivustomme uudistukset lähenevät loppuaan, viimeisimpänä olemme uudistaneet keskustelupalstan, joka muutosten jälkeen muotoutui keskustelufoorumiksi! Foorumi aukeaa myöhemmin tällä viikolla. Toivomme, että uudistuksen myötä keskustelua on nyt helpompi käydä ja viestien löytyminen helpottuu kun kukin aihepiiri on omalla sivullaan. Aiemmasta poiketen olemme määrittäneet nyt myös keskustelulle selkeät raamit, jotka tulevat löytymään foorumin etusivulta.

Jatkamme talven mittaan uuden sisällön tuottamista ja tarvittaessa yksityiskohtien hienosäätämistä.

Terveisin,

Katja

Saaristomeri-seminaari

Turun yliopisto aloittaa Saaristomeren tilaa käsittelevän 3-osaisen seminaarisarjan. Tule mukaan keskustelemaan Saaristomeren nykytilasta ja sen hoidosta perjantaina 1.12. klo 14-16 Turun yliopiston Pub1-luentosaliin. Tilaisuus on suomenkielinen, kaikille avoin ja ilmainen.

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Turun yliopiston rehtori Kalervo Väänänen ja  puhujina toimivat asiantuntijat ympäristöpolitiikan, ympäristötalouden ja luontoympäristön alalta.

Tervetuloa!